За нас

РЕШЕНИЕ

Нашият център

Обучителният център е разположен в центъра на град София, комуникативно и лесно за достигане място. Състои се от шест учебни кабинета, свързани помежду си, като всеки от тях е оборудван с всичко необходимо за провеждане на ползотворен и интересен за децата обучителен процес. Центърът непрекъснато се обновява и усъвършенства, за да осигури удобство на учениците и служителите.

Учебните кабинети разполагат с:
• бяла дъска
• 50-инчов телевизор
• преносими компютри
• принтер / скенер

РЕШЕНИЕ

Нашите приоритети

Нашите основни приоритети са да дадем на децата стабилни знания и умения за висока успеваемост в училище, да събудим желанието им за творческа изява, да открием и насърчим естествените им заложби.

Индивидуалният подход и използването на иновативни методи на обучение са нашите средства за изграждане на дълготрайни знания и увереност в нашите ученици.

Ние поддържаме високи стандарти в предлаганите учебни дисциплини (математика, български и английски език от 1ви до 7ми клас). Постигаме го чрез старaтелно подбран екип от преподаватели, едни от най-добрите в своята сфера, известни с постигането на отлични резултати.

РЕШЕНИЕ

Нашият директор

Вероника Аврамова

Завършила е специалности “Начална педагогика” и “Журналистика”, и магистърска програма по “Реторика” в СУ “Св. Климент Охридски”.

Преподава от 19 години. Нейната силна страна са базовите дисциплини – български език и математика.

Вярва, че учителят е и артист, и режисьор, и сценарист, и човек с голямо сърце и душа. Отговорна, постоянна и отдадена на работата си, тя вярва, че хората се учат през целия си живот.

Казва, че всичко започва от детството и всяко дете е вселена, която е жадна за знания. Важно е не само да научиш децата да учат, а и искрено да ги обичаш, защото с обич и постоянство всичко е възможно.