УЧЕБНА ЗАНИМАЛНЯ

Подарете на себе си спокойствие и сигурност, че Вашето дете е в добри ръце след училищните занятия!
Вложихме целия си педагогически опит, майсторство и въображение, за да планираме и изготвим занятията в занималнята.
Денят при нас протича не само в обичайното писане на домашни работи и грижа за децата. Положихме усилие и желание да организираме хармонично развитие на децата, да създадем условия за оптимално възпитание, да обезпечим интересен и увлекателен престой при нас.

ПИСАНЕ НА ДОМАШНА РАБОТА

С писането на домашната работа ние в ненатрапчива форма запознаваме децата с реда и начина на учене. Научава ме ги рационално и ефективно да използват времето си. Помагаме им да усвоят умението съсредоточено и систематично да изпълняват домашните си задания, да преодоляват трудности и да довеждат нещата до край. Уверяваме се, че не просто домашните са написани, а че детето е разбрало учебния материал. Надграждаме неговите знания с много допълнителни упражнения, експерименти, проекти и разяснения.

ТВОРЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ

Рисуване, конструиране, театър
Творческите способности на детето допринасят за всестранното му и хармонично развитие. Допълват логическото мислене, раждат оригинални идеи и креативни решения.
Творчеството държи децата далеч от обичайния начин на мислене и баналните идеи.

ЗАНИМАТЕЛНИ И РАЗВИВАЩИ ИГРИ

Игрите са най-прекрасното нещо за всяко дете! Те развиват умението за бързо възприемане на задачите и намиране на верните решения. Систематичното упражнение в тази посока развива самостоятелно мислене, умствена активност и инициативност.

ХРАНА

Ценното на което можем да научим децата е, че доброто хранене има голямо значение за поддържане на здравето.
За децата в следобедната смяна даваме възможност да се организира доставка на топъл обяд (заплаща се допълнително) или всеки може да носи желана храна от вкъщи.
Осигуряваме отделно помещение за хранене, обзаведено и устроено като истинска домашна кухня.

ТОВА С КОЕТО СМЕ РАЗЛИЧНИ!
РАННО ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ ИЛИ РУСКИ ЕЗИК

В програмата е заложен два пъти седмично 1 чужд език (по избор), КОЙТО ВЛИЗА В ПАКЕТНАТА МЕСЕЧНА ЦЕНА.
Чуждоезиковата програма е основно в областите на говорене и слушане и ранно ограмотяване. Тя съдържа теми, близки до интересите на децата, който са поднесени по най-подходящ и достъпен начин чрез игри, песни, видеа и забавни стихчета. Целта на обучението е да се направи плавен преход към предбуквения и буквения период. Да се създаде първоначален речников запас, да се повиши доверието на всички деца в способността им да общуват свободно на английски, руски или немски език от най-ранна детска възраст.

Очакваме Ви!

УЧЕБНА ЗАНИМАЛНЯ 1 – 6 КЛАС, ПРОГРАМА 2023/2024 год.

  • Посрещане на децата от 1ва смяна. / Взимане на децата от училище за 2ра смяна. Обяд (по заявка)
  • Преговор на учебния материал, обсъждане и подготовка на домашни и училищни задачи.
  • Самостоятелна работа (писане на домашни работа и проверка)
  • Занимания по интереси (творчески игри), лека закуска (осигурена от вкъщи)
  • Английски език или руски език (по избор) – два пъти седмично.
  • Свободни занятия (рисуване, конструиране, театър)
  • Отвеждане на децата в училище / Взимане на децата от родителите.

ДА БЪДЕМ СРЕД ПРИРОДАТА

Всеки ден след 16:00ч. (в дните без чуждоезиково обучение ), свободните дейности (рисуване, конструиране, театър) се провеждат на открито в Княжевската градина, при подходящи метеорологични условия.

Учебна година 2023 – 2024

Цена занималня: 395 лева на месец за всички класове

Цена за 1 седмица обяд: 40 лева

*Обяда се заявява предварително за минимален период от 1 седмица


ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ  –  гр. София

Децата на възраст между 6 дo 12 години харесват летните занимания.

Нашият приятелски и професионално подготвен персонал ангажира вниманието на децата със забавна и разнообразна активна учебна програма – музика, изкуство, рисунки върху лице, фитнес и спорт, те никога не скучаят и учебните занимания протичат естествено в спокойна, безопасна и весела среда.

Броят на учениците в клас е сведен до минимум, за да се гарантира качеството на учебния процес и внимание от страна на преподавателя към всеки ученик.

Учениците участват в редица активни дейности през деня. Цялостно в учебната дейност се акцентира на забавлението и доставяне на максимално удоволствие на децата както в основните часове по български език, математика, английски и руски език, така и по време на всички спортни дейности – арт и крафт, спортни състезания и др. Децата получават възможно най-добрите инструкции от техните учители и под формата на игра те следват инструкциите, като неусетно усвояват нови познания.

Рисуването е креативно изкуство, което се използва от всички деца. Всички произведения направени от учениците гордо се излагат на приготвените за целта табла през целия период на лятното училище. Детските творения се трансформират в невероятни шедьоври.

Всеки петък – Тематичен ден – посещение на музеи, как работят банките (посещение в банков клон), пикник в парка, още много интересни и разнообразни теми.

Лятното училище в УЦ Решение е фантастично място, където вашето дете може да прекара част от лятото. Място, където вие може да имате спокойствието и щастието да осигурите трайни и много мили спомени за детството на вашето дете.

Подготовката за 15 септември в УЦ Решение има различни лица – ползотворни, забавни и приключенски последни дни от ваканцията за Вашите Деца.

Ще комбинираме обучението по български език и математика със занимания на открито, страхотни игри, а също и интерактивна образователна програма.

Занималнята е подходяща за деца от 6 до 12 год.

Начало: 30 май до 06 юли, от 8;30 до 18;00 часа.

Опциите за записване са:

Полудневно от 8:30 до 13:30 на цена от 210 лева за 1 седмица обучение / 45 лева еднократно посещение;

Целодневно от 8:30 до 18:00 часа на цена от 260 лева за 1 седмица обучение / 55 лева еднократно посещение;
*8 лева ежедневно приготвен обяд на ден / 40 лева за 1 седмица.