ЗАЩО Е ВАЖНА ПРЕДУЧИЛИЩНАТА ПОДГОТОВКА?

Предучилищното образование създава условия за цялостно развитие на детската личност. Придобиват се съвкупност от компетентности – знания, умения и отношения необходими за преминаване на детето в училищното образование.
В тази възраст подготвяща детето за дългия път на образованието, който му предстои след това, е много важно то да бъде мотивирано да учи разнообразни факти, да твори и да развива талантите си. Това трябва да става постепенно, затова ние използваме разнообразни познавателни и игрови елементи в учебния процес.

Изграждаме езикова култура от най-ранна възраст. Решаваме различни логически и занимателни математически задачи, които развиват аритметични и логически умения.Помагаме им да усвоят лесно и с увереност учебния материал.
Това се случва в малки групи, вследствие на което учебния материал се усвоява с лекота и се добавят непрекъснато нови интересни и важни за пълноценното развитие на детето знания.
Помагаме да изградят в себе си чувство за дисциплина, увереност и отговорност.

В предучилищната група предлагаме изучаване на чужд език – английски език, немски език и руски език.
Чуждоезиковата програма е основно в областите на говорене и слушане. Тя съдържа теми, близки до интересите на децата, които са поднесени по най-подходходящ и достъпен начин чрез игри, песни, видеа и забавни стихчета. Целта на обучението е да се направи плавен преход към предбуквения и буквения период. Да се създаде първоначален речников запас, да се повиши доверието на всички деца в способността им да общуват свободно на английски, руски или немски език от най-ранна възраст.

Очакваме Ви!

РЕШЕНИЕ

Програма

Пакет Почивни дни

Английски език
Събота 11:30 – 12:30

Математика и Български език
Събота 12:30 – 13:30