Filmmaking and YouTube club – създаване на филми и как да направя собствен YouTube канал. Водещ на клуба ще бъде нашият преподавател и любител на филмовото изкуство г-н Тим Къри.
Тим Къри е завършил Археология и работи като преподавател по англисйки език в УЦ “Решение”. В свободното си време той снима документални филми на историческа тематика.
Смел пътешественик, който е пътувал по целия свят, отразявайки различните култури в своите филми.

Голямата му страст е създаването на филми. Има свой собствен YouTube канал, в който интервюира популярни писатели от целия свят.

Любовта му към поезията и литературата и археологията довеждат до написването на двата му романа през 2017 и 2018г. И двете книги могат да бъдат намерени в Amazon Kindle.
Действието в романите се развива в България, където Тим Къри живее в момента.
Те съдържат многообразни аспекти от богатото и величествено българско минало.
Наскоро Тим направи триседмична обиколка из България, запечатвайки едни от най-известните и красиви забележителности на нашата страна.

Опита му като преподавател във водещите институции в света – Оксфордския университет, Великобритания и Университета Пен, ни дава увереността , че Тим Къри има всички качества да провокира най-доброто от нашите ученици и да им вдъхне увереност в правенето на филми.
Той вярва, че писането на сценарии и създаването на филм не бива да бъдат два отделни процеса. Тим искрено споделя:
„Смятам, че и двете дисциплини би трябвало да са достъпни за всеки, тъй като създаването на изкуство е едно от най-великите удоволствия.“

Очакваме Ви!

За записвания: 088 238 0000

🎥 Filmmaking and YouTube club

Начало: определя се след сформиране на група
Ден: неделя
Опции за часове:
от 10:30 до 11:30
от 11:30 до 12:30
от 12:30 до 13:30
Времетраене: 8 поредни недели (два месеца)
Цена за участие: 210 лева

За записвания: 088 238 0000