Лектор: Силвия Василева

Силвия Василева е основател на „Лайф Проджектс“, сертифициран персонален и бизнес коуч от Тhe Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC), USA, акредитиран от International Coach Federation и HR Certification Institute. Експерт по личностна трансформация. Сертифициран хипнотик и хипнотерапевт от Българска Асоциация по Хипноза (БАХ). Член на Generative Mindset ILC.

Преди да основе компанията си Силвия работи в две големи инвестиционни банки в Лондон, в отдел „Развиващи се пазари“. В България заема длъжност мениджър „Бизнес развитие“ и мениджър „Организационно развитие“ в Балканфарма (Актавис). Продължава професионалната си реализация като Директор бизнес развитие на Международната търговска камара в България (ICC Bulgaria).

Има повече от 10-годишен опит в областта на бизнес и дипломатическия протокол. Участва активно в подготовката и реализацията на редица бизнес и дипломатически делегации на високо равнище.

Силвия е автор и организатор на тренинги за здравословен начин на живот, за добро самочувствие и поставяне на граници, за комуникационни, лидерски и презентационни умения. Помага на клиентите за тяхното духовно и физическо развитие, за това как да бъдат уверени в себе си, как да намерят вътрешен баланс и как да постигнат мечтите си.

„Самочувствие и комуникации – Как да се справяме лесно с предизвикателствата на живота и да бъдем щастливи и успешни“

Искате ли да придобиете знания, как да намерите собствения си образ, глас и самочувствие? Искате и да бъдете по-уверени в себе си, да сте по-смели, да имате повече свобода, да осъществите мечтите си, да сте щастливи и успешни? В тези модерни времена искате ли да придобиете нови умения, които да ви направят по-ефективни, по-можещи, по-изключителни и уверени в себе си? Искате ли да се промените и животът ви да е по-смислен и по-пълноценен?

За кого е предназначен този курс? Този курс за всеки, който е решил да събере куража да заяви себе си в личен или в професионален план. Ако животът ви е в застой, ако резултатите, които получавате са същите или незадоволителни, ако мислите, че заслужавате повече, то този курс е за вас.

Този курс е за модерните хора, неспирни, ентусиазирани и търсещи развитие. Този курс е за всички, които са решил в рамките на няколко седмици, да се трансформират от колебливи в страхотни и уверени хора и професионалисти. Нашите усилия са насочени към това, да ви накараме да се изправите пред собствените си страхове и илюзорни препятствия и да успеете във всичко!

Как ще го постигнем? Ще ви представим различни методи и похвати, които са лесни за употреба, с които лесно ще се научите да оценявате себе си и да бъдете по-щастливи. Ще промените думите, поведението и излъчването си, ще разберете много неща за самите себе си, ще научиш нови похвати за справяне с отлагането на неприятните моменти и разговори в живота. Ще вървим към вашия успех и прекрасния ви нова визия, ментална, психическа и физическа.

Какво е необходимо за този курс? Вие сте родени с всички изисквания, необходими за завършването му. Имате пламенно сърце, детско любопитство, дух на откривател и мечтател и желание за трансформация.

Програмата по дни и теми:

3 ноември – „Как да увеличим самочувствието си и да постигнем мечтите си“

Лесни стъпки към повишаване на самочувствието ни

10 ноември – „Как да ценим себе си и да поставяме здравословни граници“

Стратегии за разширяване на личните ни граници и как да кажем НЕ

17 ноември – „Как да сме харизматични комуникатори. Видове комуникации “

Новите тенденции за успешни комуникациите.

24 ноември – „Присъствието ни. Невербалната комуникация и първото впечатление“

Каквото излъчваш, това и усещат околните. Как да подобрим невербалната си комуникация и да излъчваме сила.

1 декември – „Нашият глас – най-силното ни оръжие в разговорите“

Красив глас, красиви резултати. Начини да впрегнем гласа си, за да получим каквото пожелаем.

8 декември – „Разговори в асансьора – 45 секунди да представим себе си “

Как да открием силните си страни и да ги представим пред света със самочувствие.

15 декемвриКак да направим малките разговори незабравими“

Тайните за поддържане на професионални, социални и романтични разговори

22 декември – „Да превърнем трудните разговори в лесни“

Как да се изправим пред хората в критичните минути на конфронтация и да разрешим конфликтите

Еднократно посещение на цена от 40 лева.

Пълен пакет от 8 посещения на цена от 250 лева.

Регистрация за участие може да направите на: https://forms.gle/QN86ihMgY6N6xwhb9

8 модула по 90 минути

РЕШЕНИЕ

Програма

Резервирай час
сряда
от 18:30 до 20:00 часа

Еднократно посещение на цена от 40 лева

Пълен пакет от 8 посещения на цена от 250 лева

Регистрация за участие може да направите на: https://forms.gle/QN86ihMgY6N6xwhb9