Гост – преподавател Силвия Владимирова художник – илюстратор, аниматор, преподавател. 

Завършвам  НАТФИЗ ”Кръстьо Сарафов”, специалност Анимационна режисура в класа на Доньо Донев.

Работя като художник – илюстратор, аниматор и художник – костюми в различни проекти, филми, рекламни клипове.

Преподавам  приложни изкуства за деца  в различни възрастови групи. При най-малките, да задържа вниманието е въпрос на подход, докато при подрастващите, е необходима провокация да любопитстват и да разширяват собствените си граници на въображението.

В общуването има хиляди изразни средства, но за мен най-силни са елементите на визуалния език. Чрез линия, цвят и форма ще опитаме да предадем емоциите си, точно както в говоримият език са буквите, звуците и граматиката.

Децата са творци по природа, с интересни теми можем да помогнем да изразят себе си и да опознаят света чрез приложните изкуства.

Едно от основните предимства в часовете по изобразително изкуство е развитието на фината моторика, чрез различните техники и използването на съответните инструменти. Самият творчески процес учи децата създавайки да взимат решения. В стремежа си  резултатите да бъдат най-близки до идеите в главата им те търсят смело начините да се изразят. И докато творим с децата можем да научим за цветовете  и формите в природата, за връзката ни с околния свят, чрез любопитни факти.

  • Ще се насърчаваме да експериментираме чрез историите за велики художници;
  • Провокирайки въображението, ще беседваме и творим, ще научаваме и ще се вдъхновяваме.

Силвия Владимирова има подход и отношение към всяко дете. Подготвя кандидат – гимназисти за  училищата, в които се кандидатства с изпит/и по изобразително изкуство.

За деца, които искат да развият своята творческа енергия работи в индивидуален план, съобразен с желанието и способностите на всеки малък творец.

За записвания: 088 238 0000

Цветно училище – опознавай света чрез изкуството

Начало: определя се след сформиране на група
Ден: сряда
от 17:30 до 18:30
Ден: събота
от 11:00 до 12:00
Времетраене: 60 минути
Цена за участие: 30 лева

За записвания: 088 238 0000