РЕШЕНИЕ by Chatsworth

Имаме удоволствието да Ви представим една нова и спеациално адаптирана за България програма за изучаване на английски език.

Тя e много повече от курс по английски, това е „Английски остров“ в центъра на София.

С иновативната и изключителна за българския пазар ОНЛАЙН ПРОГРАМА, съчетана с Реални часове по английски език с преподаватели носители на езика, в една специална за целта обстановка Ти ще живееш в 100% английска езикова среда, когато и където поискаш.

Онлайн програмата на BELL.bg, е неразделна част от класовете с висококвалифицирани преподаватели, и е специално адаптирана за България, и всички желаещи да изучават английски език тук и сега. Тя Ти дава възможност да научиш английски език с лекота, по лесен, позитивен и спонтанен начин, без стрес, напрежение или умора.

Нашият метод за 100% потапяне в езика ти позволява:
• Сам да резервираш своите часове, от понеделник до петък  и от 10:00 ч. до 14:00 ч. в събота;
• Сам да планираш своята програма в зависимост от твойте цели, желания, персонален график и начин на живот;
• Да използваш бонусна Онлайн програмата на BELL.bg когато и където поискаш;
• Да практикуваш езика с професионални учители;
• Да избереш своя абонаментен план.

Методологията „100% живот на английски“ на РЕШЕНИЕ by Chatsworth е адаптирана към Eвропейските общи референтни нива, което улеснява провеждането на официални изпити на онези курсисти, които желаят да направят това.

Обучението за всяко ниво е разработено в три модула по 12 астрономически часа или 36 часа обучение за период от 12 учебни седмици.
Модули: Face to Face; Speak Easy; Have Fun.

РЕШЕНИЕ

Програма

Резервирай час

от понеделник до петък
от 10:00 ч. до 17:00

в събота
от 10:00 ч. до 14:00